Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Doi tineri din Alba şi Vaslui au furat bunuri din maşini în valoare de peste 5.000 de lei. Poliţiştii l-au prins pe unul dintre învinuiţi

Publicat

Doi tineri din Zlatna şi Creţeşti (Vaslui) au fost identificaţi de oamenii legii din Alba ca suspecţi principali în mai multe cazuri de furt din maşini parcate în Alba Iulia. Poliţiştii l-au prins pe tânărul din Alba, însă celălalt se sustrage cercetărilor.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au stabilit că J.M. (20 de ani), din Zlatna şi F.C.I. (26 de ani), din comuna Creţeşti, judeţul Vaslui sunt principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi din maşini, pe raza municipiului. În perioada  iulie 2011- noiembrie 2012, aceştia ar fi furat, din opt autoturisme parcate, staţii, casetofoane, cd-play-ere şi alte bunuri, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

J.M. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

F.C.I. se sustrage cercetărilor, iar poliţiştii desfăşoară cercetări pentru prinderea acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax