Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Baia de Arieş au fost REŢINUŢI de poliţişti. Au agresat trei bărbaţi în localuri publice din zonă

Publicat

arestatDoi tineri din Baia de Arieş au fost reţinuţi de poliţişti, miercuri, fiind cercetaţi pentru comiterea mai multor fapte cu violenţă. Aceştia au provocat scandal în două localuri publice, din Baia de Arieş şi Lupşa şi au agresat trei persoane. Vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Cei doi au fost arestaţi preventiv.

Citeşte şi Agresorii din Baia de Arieş şi Lupşa au fost ARESTAŢI preventiv

Potrivit IPJ Alba, în data de 1 decembrie 2014, în jurul orei 3.30, V.C.D., de 21 de ani, din comuna Lupşa, împreună cu D.A., de 23 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se aflau într-un local public din oraş, l-au agresat pe un bărbat, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

În noaptea de 17/18 ianuarie 2015, cei doi tineri, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Lupşa, i-au agresat pe doi bărbaţi, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 7 respectiv 3 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, cu ocazia scandalurilor provocate, tinerii au distrus bunuri în valoare totală de 4.000 de lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii au luat faţă de ei măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Hadanut

    joi, 22.01.2015 at 21:47

    Felicitari Politiei Baia de Aries!
    Poate asa se opresc si astfel de fapte….sau astfel de indivizi care le comit si se cred …”zeil” prin localuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax