Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Blaj, REŢINUŢI pentru furturi din locuinţe. Au spart cinci case din municipiu

Publicat

hot televizor casa apartament

Doi tineri din Blaj au fost reţinuţi de poliţie pentru furt. Alături de alt tânăr, aceştia au spart cinci case din municipiu. Au sustras produse electronice şi alte bunuri, prejudiciul fiind de peste 4.000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Blaj i-au identificat pe 3 tineri de 17 şi 18 ani, din municipiu, ca persoane bănuite de comiterea a 5 furturi din locuinţe, transmite IPJ Alba.

În perioada 10-19 martie, cei trei tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în cinci case din municipiul Blaj şi ar fi sustras diverse produse electronice‚ scule electrice şi alte bunuri, cu o valoare totală de 4.200 de lei.

Faţă de tânărul de 18 ani şi de unul dintre tinerii de 17 ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, în proporţie de 80%.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor trei tineri şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax