Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Blaj şi Meteş, arestaţi preventiv pentru furt. Au sustras drujbe din gospodăriile unor localnici din Ampoiţa

Publicat

furt lemn, drujba, lemne,

Doi tineri din Blaj şi Meteş au fost arestaţi preventiv, fiind suspecţi principali în cinci cazuri de furt cu pagube estimate la 6.800 de lei. Aceştia au sărit gardurile unor gospodării din Ampoiţa şi au furat cinci drujbe, pe care le-au vândut unor localnici din Unirea şi Ocna Mureş. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos i-au identificat şi reţinut pe principalii suspecţi de comiterea, în lunile septembrie şi octombrie 2013, a mai multor infracțiuni de furt, din anexele unor locuinţe din localitatea Ampoiţa.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 23/24 septembrie, Florin Mihai M. (19 ani) din Blaj, împreună cu Ieronim B. (24 de ani), din comuna Meteş, au escaladat gardurile locuințelor şi au pătruns în curţile a trei cetăţeni din localitatea Ampoiţa, comuna Meteş, iar din anexe au sustras trei motoferăstraie mecanice.

În noaptea de 24/25 septembrie, cei doi, folosind acelaşi mod de operare, au sustras alte două motoferăstraie din curţile locuinţelor altor doi cetăţeni din localitatea Ampoiţa.

Ulterior, cele cinci drujbe furate, în valoare de 6.800 de lei, au fost vândute unor cetăţeni din comuna Unirea şi din orașul Ocna Mureş.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubiţilor, iar faţă de cei doi învinuiţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii. Miercuri, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Parchetul şi-a însușit propunerea poliţiştilor şi i-a prezentat pe cei doi instanţei de judecată, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi inculpaţi.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax