Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Blaj sunt cercetaţi penal, pentru furtul a 615 kg de struguri de la o fermă viticolă din oraş

Publicat

Doi tineri, de 19 respectiv 17 ani, din Blaj sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce aceştia au fost prinşi în flagrant de către Poliţia Municipiului Blaj, în timp ce transportau 615 kg de struguri, furaţi de la o fermă din oraş. Cantitatea de struguri a fost restituită societăţii păgubite.

La data de 24 august, în jurul orelor 5.00, patrula de siguranţă publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj i-a identificat, în imediata apropriere a unei ferme viticole din Blaj, pe H.R.A., de 19 ani şi M.F.G., de 17 ani, ambii din Blaj, care transportau cu ajutorul unei căruţe, 615 kg de struguri ce erau încărcaţi în 11 saci.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că aceştia au sustras strugurii din plantaţia de viţă de vie, aparţinând unei societăţi comerciale din Jidvei.
Faţă de cei doi bărbaţi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat ,iar întreaga cantitate de struguri a fost restituită societăţii păgubite.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax