Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Doi tineri din Bucium, prinşi în timp ce transportau 21 de brazi nemarcaţi. Poliţiştii au depistat şi un transport ilegal de lemn

Publicat

Doi tineri din Bucium şi un bărbat din Cîmpeni au fost sancţionaţi de poliţişti, după ce au fost prinşi în timp ce transportau illegal brazi şi material lemons. Marfa a fost confiscată.

UPDATE: Poliţiştii Postului de Poliţie Bucium au întocmit, joi, dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, faţă de cei doi tineri din comună.

Miercuri, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii Postului de Poliţie Bucium, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieşului, în locul numit „”Horju Mare”, situat pe raza comunei Bucium, au fost depistaţi doi tineri, de 18 şi 23 de ani, ambii din aceeaşi localitate, care transportau 21 de brazi de Crăciun fără sigiliu-crotaliu.

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni şi ai Postului de Poliţie Vadu Moţilor, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieşului l-au depistat în trafic, pe DN 75, pe C.R. (41 de ani) din Cîmpeni, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 25 metri cubi material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Valea Arieşului, iar faţă de cei trei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax