Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Cugir, reţinuţi de poliţişti, după ce au furat piese de peste 14.000 de lei din magazia unei firme

Publicat

Doi tineri, de 23 de ani, respectiv 21 de ani, din Cugir au fost reţinuţi de oamenii legii, fiind suspecţi principal în cazul unui furt repetat de piese şi subansamble metalice din magazia unei firme din localitate. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 14.732 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Oraşului Cugir i-au identificat, miercuri, pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 10 august. G.T.O. (23 de ani) şi N.I.I. (21 de ani), ambii din Cugir, au pătruns de mai multe ori, în perioada 5-10 august, în magazia unei societăţi comerciale din oraş, de unde au sustras piese şi subansamble metalice, în valoare de 14.732 lei.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă tinerii mai sunt implicaţi şi în alte cazuri de  natură penală şi să recupereze prejudiciul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax