Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Fărău şi Gilău, cu dosare penale în Alba. Au condus fără permise, la Ocna Mureş şi Aiud

Publicat

actiune politisti alba Doi tineri, unul de 18 ani din comuna Fărău şi celălalt de 36 de ani din comuna Gilău, judeţul Cluj, s-au ales cu dosare penale în judeţul Alba, pentru că au condus maşini fără permise.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 februarie, poliţişti din cadrul Secției Poliție Rurală Ocna Mureș au oprit pentru control, pe DJ 107 D, pe raza localității Fărău, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat ca tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Vineri, 12 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au oprit, pe strada Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Gilău, judeţul Cluj. A fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza peste limita legal admisă.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice al bărbatului figurează ca fiind cu restricţii. Avea permisul reţinut pentru infracţiune la regimul rutier, pe raza judeţului Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax