Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Jidvei, REȚINUȚI de polițiști. Au condus un autoturism neînmatriculat, cu numere furate de la o altă mașină

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Doi tineri din comuna Jidvei au fost reținuți de polițiști petru furt, complicitate la furt și conducerea, pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. Ar fi sustras plăcuțele unui autoturism parcat pe care le-ar fi montat pe un autoturism neînmatriculat cu care ar fi circulat prin județ.

Potrivit IPJ Alba, la data de 02 martie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 24 și 31 de ani, din comuna Jidvei, care sunt cercetați pentru furt, respectiv complicitate la furt și conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 27/28 februarie 2021, împreună cu un alt tânăr de 22 de ani, din comuna Jidvei, ar fi demontat și sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism parcat pe raza localității Șpring, județul Alba, pe care le-ar fi montat pe un autoturism neînmatriculat în circulație.

Tânărul de 24 de ani ar fi condus autoturismul, pe drumurile publice din județul Alba, până în jurul orei 01:00, când a fost oprit, de un echipaj de poliție, pe raza localității Tăuni, comuna Valea Lungă.

În cursul zilei de miercuri, 3 martie, cele două persoane reținute vor fi prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax