Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din judeţul Hunedoara, cu dosar penal în Alba, după ce unul dintre ei a fost prins la volan fără permis

Publicat

la volan

Un tânăr din Şoimuş, judeţul Hunedoara, este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia pentru conducere fără permis. Cu dosar penal s-a ales şi tânăra care i-a încredinţat autoturismul, ştiind că nu are drept să-l conducă.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 23 iunie, în jurul orei 10.40, poliţiştii Biroului Ordine Publica Alba Iulia, în timp acţionau pe Bulevardul Încoronării, din municipiul Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 22 ani, din comuna Șoimuș, judeţul Hunedoara, în timp ce circula cu un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Autoturismul i-a fost încredințat de către o tânără de 21 de ani, din Deva, deși avea cunoștință că acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea unui autovehicul fara permis de conducere” si “încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax