Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Doi tineri din Lupşa, cercetați pentru ultraj, după ce s-au bătut cu sticle într-un bar

Publicat

Doi tineri din comuna Lupșa sunt cercetați pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, după ce, marţi seara, au provocat un scandal într-un bar din localitatea Mușca. Aceștia au spart mai multe sticle și au distrus o parte din mobilierul localului.

Marţi, 8 ianuarie, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de doi tineri din comuna Lupşa. Aceştia au provocat un scandal într-un local public din localitatea Muşca, din comună.

În jurul orei 21.00, în 8 ianuarie, V.C. (30 de ani) şi N.O.C. (24 de ani), ambii din comuna Lupşa, s-au agresat reciproc, au spart mai multe sticle şi pahare şi au distrus o parte a mobilierului din bar.

UPDATE: Poliţiştii au stabilit că în timpul scandalului provocat de cei doi tineri în bar, aceştia au distrus bunuri în valoare de 2.000 de lei, motiv pentru care pe numele lor a mai fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Faţă de cei doi învinuiţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax