Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Doi tineri din Mureş au furat, dintr-un local din Blaj, bani şi 300 de pachete de ţigări

Publicat

pol

Doi tineri din judeţul Mureş au păgubit un local din municipiul Blaj cu 300 de pachete de ţigări şi suma de 200 de lei. Aceştia au intrat prin efracţie în bar, prin forţarea grilajului unui geam.

La data de 29.10.2011, ora 7.30, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată de către administratorul unui bar despre faptul că, în noaptea de 28/29.10.2011, persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în barul pe care-l administrează de unde au sustras bani și țigări.

Echipa de poliţişti constituită pentru efectuarea cercetării locului faptei au stabilit că făptuitorii au pătruns în bar prin forțarea unui grilaj metalic de la un geam. Administratorul barului a reclamat faptul că de sub tejgheaua barului s-au sustras 300 pachete țigări diferite mărci, iar din sertarul tejghelei suma de 200 lei.

Valoarea prejudiciului cauzat este de 3.500 lei.

În cursul zilei de 16.11.2011, pe baza probelor obţinute cu ocazia cercetării locului faptei, coroborate cu alte date şi informaţii obţinute pe parcursul investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că principalii suspecţi ai furtului sunt 2 tineri de 19, respectiv 20 de ani, ambii cu domiciliul în comuna Adămuș, judeţul Mureş.
Tinerii sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax