Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

L-au bătut până l-au băgat în spital. Doi tineri din comuna Roșia de Secaș, REȚINUȚI de Poliție

Publicat

bataie

Doi tineri, de 20 de ani, respectiv 26 de ani, din comuna Roşia de Secaş, sunt cercetaţi pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Duminică seara, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, cei doi l-au bătut cu pumnii și picioarele pe un bărbat din comună, până l-au băgat în spital.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri, de 20 şi 26 de ani, ambii din localitatea Ungurei, comuna Roşia de Secaş, care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte sesizate poliţiei duminică seara.

În 21 octombrie, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în faţa unui imobil din localitatea Ungurei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Ulterior victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la un spital din municipiul Cluj Napoca şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax