Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Sebeş au fost prinşi la furat bani din cutia unui dozator de lapte. Într-o lună au comis şapte furturi de la automatul de pe strada Frumoasei

Publicat

Doi tineri din Sebeş au fost prinşi în flagrant, marţi, de poliţişti în timp ce furau bani din cutia unui dozator de lapte. În urma cercetărilor făcute se pare că hoţii au mai comis încă şapte furturi, în perioada 11 mai-10 iunie. Prejudiciul se ridică la suma de 2.000 de lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sebeş i-au prins în flagrant pe C.L.I., de 20 de ani şi I.M., de 21 de ani, ambii din municipiul Sebeş, în timp ce furau bani din cutia unui dozator de lapte.

Nu sunt la prima infracţiune, cei doi tineri fiind prinicipali suspecţi a altor şapte furturi. În perioada 11 mai -10 iunie, C.L.I şi I.M au mai furat atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, din dozatorul de lapte, amplasat pe strada Frumoasei din Sebeş.

Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului care a fost evaluat la suma de 2.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax