Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Sebeș, REȚINUȚI de polițiști după ce au condus o mașină neînmatriculată, fără permis și sub influența alcoolului

Publicat

etilotest

Doi tineri din Sebeș au fost reținuți de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier. Cei doi ar fi condus un autoturism neînmatriculat, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Unul se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, la data 23 august 2020, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un doi tineri de 27 și 28 de ani, din Sebeș, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de 22/23 august, tânărul de 27 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără să dețină permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un tânăr de 28 de ani, pasager în autoturism, care anterior a condus și el autoturismul fără să dețină permis de conducere.

În cursul zilei de luni, 24 august, cei doi tineri vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax