Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Vâlcea, cu dosar penal pentru furt la Ocna Mureş. Au fost prinşi în trafic după ce au sustras sticle cu băutură dintr-un magazin

Publicat

bauturi alcoolice Doi tineri, cu vârste de 30 de ani, respectiv 34 de ani, din judeţul Vâlcea, sunt cercetaţi penal pentru furt la Ocna Mureş, după ce au sustras sticle cu băutură dintr-un magazin şi au fugit cu un autoturism. Au fost prinşi în trafic, de poliţişti.

Potrivit IPJ Alba, joi, 29 octombrie, la ora 11.40, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către reprezentantul unui magazin din oraş, cu privire la faptul că doi indivizi au sustras mai multe sticle cu băutură, paguba reclamată fiind în valoare de 210 lei.

Apelantul a putut oferi poliţiştilor indicii despre autoturismul cu care se deplasau persoanele suspecte, iar poliţiştii din Unirea au oprit-o în trafic.

Cei doi bănuiţi de comiterea furtului au fost identificaţi. În autoturismul în care se aflau C.I.V., de 30 de ani şi M.F., de 34 de ani, ambii din judeţul Vâlcea, au fost găsite sticlele cu băutură sustrase.

Pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax