Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Doi tineri şi patru minori, cercetaţi de poliţişti după ce au sustras bunuri dintr-o cabană din Alba Iulia. Unul dintre ei este suspect în 15 cazuri de furt

Publicat

Doi tineri şi patru minori din Alba Iulia sunt cercetaţi de poliţişti într-un caz de furt dintr-o cabană de lângă oraş, cu o pagubă estimată la suma de 6.000 de lei. Unul dintre suspecţi mai este vizat ca autor al altor 15 cazuri de furt şi a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de alt tânăr din grupul menţionat, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Tânărul de 17 ani, C.G., din Alba Iulia, a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile.

Marţi, 13 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt dintr-o cabană situată în locul numit Seşuri de pe raza municipiului Alba Iulia, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 11 iunie.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 9/10 iuni, C.G. (17 ani), împreună cu B.B. (18 ani), T.F. (18 ani) şi alţi trei minori de 15, 16 şi 17 ani, toţi din municipiul Alba Iulia, au pătruns prin efracţie în cabană, de unde au sustras mai multe bunuri (un generator electric, o butelie, o canapea, un dulăpior, o pompă de apă manuală, mai multe obiecte de bucătărie şi vestimentaţie), în valoare totală de 6.000 de lei.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 90% iar faţă de  C.G. (care este cercetat şi alte dosare penale, fiind suspect de comiterea a peste 15 alte infracţiuni de furt) şi B.B. a fost luată măsura reţinerii, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate faţă de toţi suspecţii sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax