Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi traseiști politici și un inginer la Ocolul Silvic, candidații PSD Alba pentru primăriile Cîmpeni, Câlnic şi Săsciori

Publicat

IMG_2767 PSD Alba mai are de stabilit candidații pentru alegerile locale în doar două localități, potrivit președintelui organizaţiei judeţene, Ioan Dîrzu. Social-democrații au prezentat în conferința de joi viitorii candidați pentru orașul Cîmpeni – actualul primar Călin Andreș, comuna Săsciori – Aurelian Ioan Cernat și comuna Câlnic – Adrian Augustin Urban.

Toate partidele se pregătesc pentru alegerile locale și își stabilesc candidații pentru fiecare localitate în parte. După o lungă perioadă în care i-a păstrat „secreți”, PSD Alba începe să intre în line dreaptă și prezintă aproape săptămânal câte un viitor candidat, lucru care s-a întâmplat și în această săptămână, când au fost prezentați trei viitori candidați.

Este vorba despre primarul în funcție al orașului Cîmpeni, Călin Andreș, aflat la al treilea mandat. Acest se laudă cu faptul că are o relație bună cu cetățenii orașului și că în toți acești ani, de la conducerea primăriei, a reușit să facă lucruri bune pentru comunitate.

IMG_2742 Andreș spune că principalele proiecte pe care le-a realizat sunt spitalul orășenesc, stația de epurare, rețeaua de apă și canalizare și renovarea școlilor, adică lucruri normale și firești pe care trebuie să le facă orice primar.

„Mă gândesc la un al patrulea mandat și sunt convins că, cu ajutorul cetățenilor din oraș, care au văzut ce am făcut în cei 12 ani, îmi vor da încă odată girul pentru a continua ceea ce am început în anii trecuți”, spune Călin Andreș.

Reamintim că Andreș a fost ales primar sub sigla PNL și a trecut în anul 2014 la PSD, profitând de „Ordonanţa traseiştilor”, dată de Ponta. Acesta nu pare să fie îngrijorat de faptul că oamenii ar putea să nu îl mai voteze, din cauză că a trecut de la dreapta la stânga politicii.

Al doilea candidat prezentat joi este din Săsciori, comună pentru care intenționează să lupte, pentru un scaun de primar, Aurelian Ioan Cernat. Acesta are 36 de ani și este inginer la Ocolul Silvic de pe Valea Sebeșului. Acesta este consilier local și spune că este convins că poate face mai multe pentru comunitate din funcţia de primar.

Unul dintre obiectivele sale ar fi „mai multă transparență în ceea ce privește banul public”. De asemenea, dorește să atragă fonduri europene pentru diferite investiții.

Un alt candidat, care intră și el în „oala” traseiștilor politici, este Adrian Augustin Urban, pentru Primăria Cîlnic. Acesta este administratorul unei firme de transport, funcție la care ar renunța în cazul în care va avea un scor învingător.

Adrian Urban are 35 de ani și este consilier local. Dorința lui de a candida la primărie este una mai veche, iar în anul 2012, când PSD nu l-a putut propune, fiind în alianța USL, acesta a plecat la PP-DD, din partea căruia a şi candidat, însă fără rezultat.

„Seriozitatea, perseverența și devotamentul este soluția favorabilă pentru Câlnic”, a spus acesta.

Şi Urban își dorește să atragă fonduri europene, în special pentru apă și canalizare, construirea unui cămin cultural, parc de joacă și teren de fotbal.

În ceea ce privește candidatul pentru municipiul Alba Iulia, președintele PSD Ioan Dîrzu a precizat că acesta va fi prezentat la sfârșitul acestei săptămâni, odată cu vizita secretarului general Marian Neacșu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax