Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi turiști au rămas împotmoliți pe un drum forestier la Luncile Prigoanei. Jandarmii au intervenit de urgență și i-au găsit la scurt timp

Publicat

Jandarmii de la Postul Montan Șugag au intervenit sâmbătă, 7 iunie, pentru a ajuta doi turiști din București care rămăseseră împotmoliți cu mașina pe un drum forestier din zona Luncile Prigoanei.

Apelul la 112 a fost înregistrat la Jandarmeria Alba la ora 1.20, iar în ajutorul celor doi a plecat de urgență un echipaj de jandarmerie montană. Turiștii au fost găsiți la ora 3.30. Mașina acestora, marca Opel Zafira, a fost tractată până la o pensiune din apropiere, unde turiștii au rămas cazați.

Pentru că șoferul a indicat GPS -ul ca fiind principalul vinovat pentru acest incident, jandarmii reamintesc celor care acced spre Domeniul Schiabil Șurianu că până la Barajul Oaşa se poate urca pe drumul naţional 67 C (Transalpina), după care va trebui urmat drumul judeţean 704 până la Luncile Prigoanei, iar de acolo drumul judeţean 709 K, până la baza domeniului schiabil.

Toate celelalte comunicații sunt impracticabile pentru mașini mici și ar trebui evitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax