Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cerere de strămutare: Avocata Doina Scutea vrea judecarea Dosarului „Corupţie la Finanţe” la altă instanţă

Publicat

Decanul Baroului de Avocaţi Alba, avocata Doina Scutea, solicită strămutarea dosarului de corupţie în care aceasta este judecată, la o altă instanţă. În acest sens, Doina Scutea a depus o cerere la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în data de 25 februarie, iar instanţa superioară a stabilit termen de judecată pentru 1 aprilie 2011.

Dosarul în care avocata este acuzată de tentativă la infracţiunea de înşelăciune, trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată se află pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, iar următorul termen la această instanţă este 15 martie.

Cererea de strămutare reprezintă un drept al fiecărui inculpat în momentul în care acesta apreciază că există indicii că judecata la instanţa respectivă nu mai este imparţială. Doina Scutea a fost trimisă în judecată de DNA, împreună cu Ştefan Anghel Bogin, fost director la DGFP Alba, omul de afaceri Alexandru Duca şi foştii ofiţeri de informaţii Claudiu Vulpe şi Radu Bogdan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax