Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doliu în lumea fotbalului albaiulian: Florian (Bebe) Brumaru s-a stins din viață

Publicat

Este doliu în lumea fotbalului albaiulian. Unul dintre oamenii care au reprezentat „sarea și piperul” la Unirea Alba Iulia, ca jucător, ca antrenor, ca omul bun la toate, Florian (Bebe) Brumaru s-a stins din viață la 62 de ani. 

„Clubul AFC Unirea 1924 Alba Iulia anunță cu nespusă durere, trecerea în neființă a celui ce a fost jucător, antrenor și director sportiv și unul dintre cei mai fideli slujitori ai culorilor alb-negre, nea BEBE BRUMARU! Plecat astăzi dintre noi, nea Bebe va rămâne mereu în memoria noastră!

Transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis sâmbătă reprezentanții FC Unirea Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

Florian (Bebe) Brumaru a fost jucător de fotbal în liga I (Victoria București și FC Bihor Oradea) liga II (Dinamo Focșani, Dinamo Victoria București, FC Bihor și Unirea Alba Iulia) și Liga 3 (Voința Bucuresti). Acesta a fost și comisar șef de poliție la IPJ Alba și ofițer de poliție judiciară la DNA.

Din 2017 până în prezent a fost director sportiv la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, manager și antrenor de fotbal la grupele U15, U13 de la ACS Școala de fotbal Valea Frumoasei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax