Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doliu la ISU Alba: Pompierul-salvator plt.adj. Gierling Gheorghe Mărginean a trecut în nefiinţă, la doar 43 de ani

Publicat

autospeciale isu alba

autospeciale ISU Alba_5 Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, care au pierdut un camarad de nădejde, cel care a fost plt.maj. Gierling Gheorghe Mărginean, subofițer al Gărzii de intervenție Blaj  din cadrul Detaşamentului de Pompieri Aiud, transmite ISU Alba.

Joi, 15 decembrie 2016, acesta a încetat din viaţă în urma unui stop cardio – respirator, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 43 de ani. Subofițerul se afla în timpul liber.

În cariera sa, subofițerul a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniștea și împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 10 de ani un bun coleg şi prieten.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jon

    sâmbătă, 18.02.2017 at 11:59

    a murit cu zile. ambulanta a ajuns dupa 12 minute la 3 km. nu s-a facut resuscitare de la momentul anuntarii s-a declarat decesul in 25 minute..
    multe minciuni care vreau sa ascunda adevarul. minciuni scrise pe hartie, fals in acte, dar adevarul va iesi la suprafata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax