Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Domo va închide toate cele 75 de magazine din țară. La Alba Iulia nu mai există nici marfă, nici rafturi

Publicat

IMG_7639 Retailerul Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de produse electronice și IT, cu afaceri de peste 600 mil. de lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a ră­mâne cu operaţiuni doar online. Magazinul din Alba Iulia este deja gol, până și rafturile au fost adunate. 

O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă com­­paniei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani.
Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice şi unu online.
„Domo şi-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta com­panie care opera activitatea Domo avea probleme financia­re şi nu îşi mai plătea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au fă­cut plăţi pentru o vreme, pentru ca apoi să apară şi aici proble­me. Noi nu mai livrăm marfă“, spune un furnizor al companiei.

Se pare că la Alba Iulia lucrurile s-au mișcat foarte repede deoarece la magazinul de pe Bulevardul Transilvaniei este deja gol. Nu mai există nici marfă, nici rafturi. Toate au fost adunate și s-a început curățenia pentru predarea spațiului în care se afla magazinul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nick

    luni, 16.11.2015 at 19:09

    la ce prețuri aveau și ce „oferte” făceau, mă mir că aveau clienți care cumpărau produse importante de la ei…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax