Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Donație pentru SMURD Alba Iulia de la o companie care deține săli de jocuri de noroc. Din bani se vor cumpăra măști de protecție

Publicat

Game World, compania care deține săli de jocuri de noroc în Alba Iulia și în mai multe orașe din țară, a donat 15.000 de euro, fundației pentru a fi utilizați la achiziția de măști de protectie FFP3.

Banii pentru achiziția de echipamente vor merge la trei echipaje SMURD din țară, printre care și Alba Iulia. Beneficiarii donației sunt și echipajele din Constanța, dar și din Brașov. 

De asemenea, Game World București Mall, cea mai mare sală de jocuri din România, a donat 50.000 Euro în beneficiul Asociației „Dăruiește Viață”. Suma este destinată susținerii eforturilor acestei asociații pentru construcția spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19 și pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului.

Am alocat aceste sume pentru a susține lupta celor din linia întâi – medici, asistente și personal sanitar. Acum, mai mult ca niciodată, viitorul noastru ca societate depinde de succesul acestor eroi în bătălia împotriva pandemiei, ca și de modul în care noi ceilalți vom înțelege să fim solidari și să ne ajutăm unii pe alții într-un moment cu adevărat critic.

Suntem o companie responsabilă și am ales să acordăm acest sprijin prin intermediul unor organizații neguvernamentale solide, cu experiență, care cunosc domeniul și care ne sunt astfel parteneri în demersurile noastre de responsabilitate socială. Suntem hotărîți să sprijinim în continuare comunitățile în care suntem prezenți, așa cum am făcut-o și pâna acum”, a declarat Andrei Frimescu, director marketing și PR Game World.

În cursul anului 2019, companiile care formează Game World Group au donat aproximativ 1,7 milioane de lei pentru diferite inițiative de responsabilitate socială corporativă. Compania a susținut 29 de beneficiari, printre care se numără organizații precum Fundația HOSPICE Casa Speranței, Asociația „Dăruiește Viață”, MagiCAMP și Asociația Little People, Fundația Comunitară Brașov sau Asociația Inima Copiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax