Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Donaţii franceze pentru spitalul din Cugir: Medicii şi pacienţii vor beneficia de aparatură nouă, în valoare de peste 2.000 de euro

Publicat

Spitalul din Cugir a primit o donaţie de peste 2.000 de euro, de la o asociaţie din Franţa. Fondurile vor fi utilizate pentru achiziţionarea de aparatură destinată cabinetului de Pediatrie şi celui ORL.

Este vorba de un tensiometru, un pulsoximetru şi un octometru ce vor fi utilizate la cabinetul de Pediatrie, iar pentru ORL va fi achiziţionat un scaun şi o lampă de consultaţii. Fondurile pentru această aparatură provin din donaţiile făcute de asociaţia franceză „Prietenii Cugirului’ din Nîmes.

O delegaţie condusă de preşedinta acestei asociaţii, medicul Michele Goeury s-a aflat luna trecută la Cugir, unde au fost întâmpinată de Asociaţia cugireană „Pro Europa – R. G. Chardronnet”, cea care a stabilit şi întreţinut legătura de-a lungul timpului cu partea franceză.

Preşedintele „Pro Europa – R. G. Chardronnet”, Rodica Florea, fostul viceprimar al Cugirului a declarat că scopul vizitei a fost unul umanitar. Acţiunile de binefacere ale francezilor au vizat, pe lângă spitalul din Cugir, şi ajutorarea copiilor instituţionalizaţi şi a elevilor cu rezultate remarcabile la şcoală, însă cu situaţii materiale precare, din cadrul Colegiului Naţional „David Prodan”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax