Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dorin Nistor candidează pentru un nou mandat la Primăria Sebeș, din partea PNL. Declarație oficială

Publicat

Actualul primar al municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a anunțat în mod oficial că intră în cursa pentru un nou mandat. 

Acesta a făcut anunțul alături de mai mulți colegi din PNL. Momentan, Dorin Nistor este primul candidat care a anunțat că va candida pentru Primăria Sebeș.

Anunțul a fost făcut marți, 27 februarie 2024, pe pagina de Facebook.

Alături de Nistor au participat primari PNL din județ, colegi din partid, dar și deputatul Florin Roman, și europarlamentarul Mircea Hava.

Astăzi mi-am anunțat candidatura din partea Partidului Național Liberal, pentru un nou mandat de primar al Municipiului Sebeș.

În contextul unei întâlniri la care au fost invitați să participe toți primarii liberali din județul Alba, alături de reprezentanții în parlamentul României – Florin Roman și Claudiu Vasile Răcuci, prefectul județului – Nicolae Albu, președintele consiliului județean – Ion Dumitrel și europarlamentarul Mircea Hava, am avut plăcerea de a prezenta proiectul de reabilitare a clădirii care adăpostește primăria municipiului Sebeș, am invocat momente din istoria de peste opt secole a burgului săsesc și am pus în discuție modele de bune practici administrative.

Le-am lansat colegilor mei liberali câteva propuneri privind noi posibilități de colaborare la nivel județean și regional pentru proiecte publice de interes, accentuând rolul educației, al valorilor culturale comune, posibilitățile de dezvoltare economică, toate dublate de efortul comun de a accesa noi resurse de finanțare, care să pună în valoare comunitățile noastre și să fie în beneficiul oamenilor.

Vă mulțumesc pentru onoarea de a vă reprezenta începând din anul 2016, alături de echipa de consilieri PNL Sebeș, care actualmente numără 14 mandate în consiliul local.

Eu cred că la Sebeș faptele bune ne țin împreună!, a scris Nistor pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cornelia

    marți, 27.02.2024 at 19:45

    la cum arata sebesul, sincer, eu nu as mai candida!

  2. Prea mult

    miercuri, 28.02.2024 at 08:33

    Dacă președintele țării are dreptul la maximum două mandate, pt un primar două mandate sunt uneori prea mult.

  3. Ana

    miercuri, 20.03.2024 at 10:07

    Da,vin alegeri,trebuie bani,,,dar sa se si faca ceva in echilibru,parcari Sebes nu,amenzi da,,,trebuie bani,,,investitie in Rahau,neadevăruri,gazul ?canalizare?doar pe hârtie la localul privat,salina”,,,se trăiește ca in evul mediu,oare daca sunt bani pt.footbal relax,nu se poate si pt.comunitate sa fie conditii normale de trai?vrem alegeri,bani pe amenzi ,sa astupam” gunoiul sun pres”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax