Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dorin Nistor, despre decizia lui Mugurel Sârbu de a nu mai candida la Sebeş: „Este una firească şi pentru asta îl felicit”

Publicat

Anunţul primarului Mugurel Sârbu că nu va mai candida pentru Primăria Sebeş la alegerile locale a stârnit şi primele comentarii din partea contracandidaţilor săi la fotoliul de primar. Primul care a reacţionat la ştirea că Sârbu a ieşit din ecuaţie este Dorin Nistor, candidatul PDL Alba la Primăria Sebeş.

Nistor este de părere că decizia lui Mugurel Sârbu de a se retrage din cursă este una firească, iar pentru asta îl felicită:

„Decizia domnului Mugurel Sârbu de a se retrage din cursa pentru Primăria Sebeş este una firească şi îl felicit. Domnia sa nu a reuşit să-şi păstreze susţinerea  formaţiunii politice ce l-a propulsat în pozitia de primar şi, mai grav, nu a reuşit să menţină simpatia şi încrederea oamenilor din Sebeş. Mugurel Sârbu este un om cu o educaţie deosebită, însă nu a ştiut să îşi învingă aroganţa şi atitudinea condescendentă faţă de cetăţenii obişnuiţi, iar acest lucru s-a văzut chiar şi în ultima sa acţiune politică. În declaraţia sa privind retragerea, i-a jignit pe sebeşeni spunând că, citez: <oamenii nu sunt pregătiţi să se debaraseze de incompetenţă>. Eu susţin contrariul şi cred cu tărie că oamenii din Sebeş au discernământ. Acum, la Sebeş, lupta se va da între mine şi domnul Dăncilă, oarecum <discipolul> domnului Sârbu. Cu tot respectul pentru domnia sa, cred că locul său este la catedră şi nu la Primărie. A mai fost primar timp de 5 ani, viceprimar lângă Mugurel Sârbu alţi caţiva ani, dar rezultatele au fost foarte modeste. Sebeşul arată aproape ca în anii ’90 şi oamenii vor o schimbare, vor un primar nou, nu unul <reciclat>. Domnul Dăncilă, în mod cert, nu este făcut pentru administraţie.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. geta

    miercuri, 25.04.2012 at 13:45

    Daca esti competent ca si la garda ne-am lamurit

  2. Don Quixote

    miercuri, 25.04.2012 at 14:27

    Mugurel a fost si el un primar „reciclat”. La fel si Dancila. Tot „reciclat” pentru ca fusese viceprimar sub Mugurel.
    Oamenii vor o schimbare. Adica sa mai incercam unul sa vedem cu asta cum e. Sa stea 4 ani sa faca ce stie si dup-aia vedem. Il shimbam si pe ala nou-nout cu altul si iar vedem ce stie sa faca dupa care il shimbam si pe ala sau nu?

    Cu logica asta pe care incearca Nistor s-o induca (ca vor primar nou ca Dancila e cam moale – asta-i o eticheta pe care cineva i-a lipit-o) Sebesul va arata ca-n anii 90 si peste 8 sau 12 ani.

    Cred ca ar trebui sa vedem care-i viziunea candidatilor despre Sebes in urmatorii 4-12 ani si sa le vedem programul concis si cu termene precise.

    Ce vor sa faca in limitele bugetare previzionate.

    Si mai cred ceva: ca nu trebuie lasat sa-si termine mandatul de 4 ani ca sa fie schimbat dupa. Nu. Trebuie schimbat in interiorul mandatului daca nu respecta programul aprobat prin vot de cetateni.

  3. sanki

    miercuri, 25.04.2012 at 20:32

    ” Specialistu’ ” in fonduri europene, fost sef la garda fugit cand cu aresturili isi face de o luna campanie de imagine in Sebes cu ff multi bani in banere si mai nou cu mare chef sambata in arini …. avem bani … oare europeni????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax