Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dorin Nistor „și-a tras” site personal de campanie. Vrea să comunice mai ușor cu electoratul ARD Alba

Publicat

Dorin Nistor, candidatul ARD Alba pe Colegiul Alba Iulia din Camera Deputaților la alegerile parlamentare din acest an este proaspătul utilizator al unui site de campanie. Acesta s-a lansat în mediul online pentru că dorește să fie mai aproape de alegătorii săi și să îi informeze în permanență în legătură cu proiectele pe care dorește să le pună în aplicare în noul mandat.

Nu există politician care se respectă care să nu aibă și o platformă online de comunicare cu cetățenii. Asta a fost și ideea lui Dorin Nistor care anunță electoratul că, începând de acum, își va face cunoscute opiniile din proiectele pe site-ul personal www.dorinnistor.ro.

„Mi-am făcut acest site pentru că doresc să comunic mai ușor cu oamenii, iar aceștia pot afla în mod nemijlocit care sunt proiectele mele pentru viitorul meu mandat de deputat. Voi posta periodic relatări din campania electorală și luări de poziție pe diverse teme ce privesc viața comunității din care fac parte. Am fost desemnat și am ales să candidez pe un colegiu dificil, cel de Alba Iulia pentru Camera Deputaţilor. Spun că este un colegiu dificil pentru că aici se va da cea mai dură luptă pentru locul de deputat. Însă, deși nu am intrat de prea multă vreme în politică, nu mă tem de confruntare. Cred că Dvs. vă amintiți ce luptă dificilă am dus în iunie pentru Primăria Sebeșului și ce campanie extraordinară a ieșit, apreciată public chiar și de către adversarii noștri politici. Atunci nimeni nu îmi acorda vreo șansă și eram creditat cu un rezultat derizoriu. Cred că împreună vom afla cea mai bună echipă, capabilă să promoveze la București interesele județului” a postat Dorin Nistor pe site-ul personal de campanie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pilu

    miercuri, 14.11.2012 at 15:18

    Si eu doresc sa va comunic ca am citit EDITORIAL -ul de pe prima pagina a acestui portal de stiri, semnat de Adina E. Curta, pe care vi-l recomand tuturor candidatilor si alegatorilor. Poate impreuna o sa reusim sa completam lista de la comentarii.
    PS. Felicitari d-nule Nistor pentru site!

  2. LeeLoo

    joi, 15.11.2012 at 16:24

    Nu stiam pana acum cine sunteti, dar nici acum nu ma intereseaza! In plus astazi m-ati calcat pe nervi! Tocmai mi-ati trezit bebelusul cu muzica din masina dvs. de campanie!!! Din partea mea nu vedeti nici un vot!!!!!!!!!!!! Sa va duceti naibii cu masina aia cu tot si cu muzica aia de gay! Si daca mai opriti si stationati in zone rezidentiale unde oamenii se odihnesc de amiaza, o sa sesizez politia!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax