Connect with us
Publicitate

ABRUD

Dosar de înşelăciune la Abrud, pentru lucrări de montare jgheaburi. Patru bărbaţi, cercetaţi de poliţie

Publicat

Patru bărbați din judeţele Mureş şi Hunedoara sunt cercetaţi pentru înşelăciune, la Abrud. I-au promis unui pensionar că îi montează jgheaburi noi la casă, dar au făcut lucrarea doar pe jumătate şi au cerut mai mulţi bani.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud i-au identificat pe G.G. (35 de ani) din Fântânele (judeţul Mureş), G.T. (19 ani) din Brad (judeţul Hunedoara), G.I. (25 de ani) din Târnăveni (judeţul Mureş) şi G.G. (44 de ani) din Fântânele (judeţul Mureş), ca persoane bănuite de comiterea unei înşelăciuni, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 2.200 lei, în dauna unui cetăţean.

În 8 noiembrie, în jurul orei 9.30, în timp ce se afla la domiciliu, V.M. (60 de ani) din Abrud a fost abordat de patru persoane, care s-au oferit să-i efectueze lucrări de montare a jgheaburilor de la casă.

Inițial, s-a convenit ca partea vătămata sa le achite suma de 1000 lei, dar după efectuarea unei parți a lucrării, bărbaţii i-au solicitat suma de 3200 lei.

După achitarea acestei sume, V.M, persoana vătămată, a constatat ca lucrările de montare a  jgheaburilor au fost efectuate doar parțial si de slaba calitate.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Faţă de cei 4 bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax