Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar la Curtea de Apel Alba Iulia: O damă de companie care a furat cardul unui client, obligată la muncă în piețele din București

Publicat

Modul de operare al unei dame de companie, care a furat banii unui client este descris de magistrații Curții de Apel Alba Iulia. Aceasta a profitat de un moment de neatenție al bărbatului și i-a furat cardul din portofel. 

Apoi, cardul a ajuns în posesia unui complice. Cei doi, escorta și bărbatul au ajuns într-un final în fața instanței de judecată, pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 

Femeia și complicele au fost judecați la instanța de fond, la Sibiu, iar apoi dosaul a ajuns în apel, la Curtea de Apel Alba Iulia. În data de 11 septembrie 2024, magistrații instanței superioare din Alba Iulia au dat o decizie definitivă.

S-au cunoscut pe Snapchat

Femeia este din București, dar la acel moment locuia într-un cartier din Sibiu. Faptele s-au petrecut în luna iunie 2022. Atunci, bărbatul a mers la locuința femeii, iar de acolo au fost în mai multe locuri, unde bărbatul și-a folosit cardul.

La un moment dat după ce i-a cumpărat femeii produse cosmetice de peste 1000 de lei, acesta a văzut PIN-ul de la card.

Apoi, s-au întors la locuința acesteia unde au întreținut relații sexuale. La un moment dat când bărbatul era la baie, femeia i-a furat cardul și i l-a dat compliceului său.

Acesta a mers la o bancă unde a efectuat mai multe tranzacții. În total, acesta a scos de pe card 13.000 de lei.

Apărarea femeii: A spus că bărbatul voia să petreacă mai mult timp cu ea

În fața instanței de fond, femeia a spus că bărbatul voia să petreacă mai mult timp cu ea. Acesta ar fi întrebat-o dacă nu cunoaște o persoană de încredere care să vină și să îi dea cardul pentru a scoate mai mulți bani. Atunci ar fi apărut în scenă complicele care ar fi primit cardul și codul PIN pentru a scoate bani și a-i aduce celor doi.

Însă apărarea nu a fost primită de magistrați.

Pedeapsa

În primă instanță femeia a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, dar și la 90 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Direcției Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector IV sau în cadrul Primăriei Municipiului București – Administrația Lacuri Parcuri și Agrement.

Apel la decizia de fond a făcut doar complicele femeii, care a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, fiind recidivist.

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia, în data de 11 septembrie 2024, au respins apelul bărbatului. Drept urmare sentința de la Tribunalul Sibiu a rămas definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu Muntean

    joi, 12.09.2024 at 10:52

    Apel la decizia de fond a făcut doar compicele femei

    Maigstrații Curții

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate