Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar la Tribunalul Bucureşti. „Hidroelectrica” a obţinut intrarea în insolvenţă

Publicat

Tribunalul Bucureşti a admis, miercuri, solicitare în care Societatea Comercială de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale „Hidroelectrica” SA şi-a cerut insolvenţa.

Reprezentanţii companiei de stat au solicitat ca de insolvenţă să se ocupe firma „Euro Isol”, care se mai ocupă şi de cazul „Romexpo”, UCM Reşita ori „Plafar”. Cererea de intrare în insolvenţă a fost motivată de micşorarea cifrei de afaceri, în ultimul timp şi creşterea cuantumului datoriilor.

Comitetul interministerial cu responsabilităţi pe marginea situaţiei economico-financiare a „Hidroelectrica” Bucureşti, creat după 7 iunie, la iniţiativa aparţine premierului Victor Ponta ar fi urmat să prezinte rezultatele unei analize asupra acestei companii. Pe baza acesteia, sunt căutate soluţii pentru dezvoltarea activităţii, inclusiv aplicarea măsurii unui manageriat privat.

Comitetul interministerial îi are ca membri pe ministrul Florin Georgescu (Finanţe), ministrul Daniel Chiţoiu (Economiei), ministrul Ioan Rus (Administraţiei şi Internelor) şi ministrul Titus Corlăţean (Justiţiei).

Reamintim că numele „Hidroelectrica” a fost menţionat în scandalurile contractelor cu „băieţii deştepţi”, respectiv furnizarea de energie la preţuri mai mici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax