Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal după control la o firmă în Daia Română. Vindea substanțe chimice de protecție a plantelor, expirate

Publicat

Polițiștii din Alba au deschis dosar penal și au indisponibilizat substanțe de protecție a plantelor de la o societate comercială, în Daia Română. Produsele erau expirate.

Potrivit IPJ Alba, joi, 27 aprilie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au efectuat un control la o societate comercială din localitatea Daia Română, care comercializează produse fito-sanitare.

În urma controlului, polițiștii au constatat că reprezentantul societății comerciale oferea spre vânzare produse de protecție a plantelor care aveau termenul de valabilitate expirat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor de eliminare a produselor și preparatelor chimice periculoase care au devenit deșeuri și neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase.

Produsele au fost indisponibilizate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax