Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pe numele a doi albaiulieni: Au încercat să fure mai multe bunuri și un lanț metalic de pe pilonii din fața Alba Mall

Publicat

O tânără de 21 de ani şi un bărbat de 48 de ani, ambii din din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale pentru furt, după ce au fost surprinşi de personalul de pază de la două centre comerciale din oraş în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri. Tânăra şi-a însuşit bunuri din supermarket, iar bărbatul a încercat să sustragă un lanţ metalic din faţa Alba Mall.

C.A.P. (21 de ani) din Alba Iulia a fost prinsă, luni, de către agentul de pază al unui supermarket (Kaufland) după ce a sustras din magazin bunuri alimentare, cosmetice şi electrice. Poliţiştii de siguranţă publică din Alba Iulia au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Tânăra a sustras din magazin bunuri în valoare de 312 lei.

Tot luni, în jurul orei 18.15, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către personalul de pază al centrului comercial Alba Mall cu privire la faptul că un bărbat a încercat să sustragă un lanţ metalic ce este amplasat de pilonii din faţa clădirii.

Poliţiştii l-au identificat pe P.I.D., de 48 de ani, din Alba Iulia, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax