Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Dosar penal pentru administratorul unei firme de dezmembrări auto din Câmpeni. Ce au găsit polițiștii care au mers în control

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Polițiștii din Alba i-au întocmit dosar penal administratorului unei firme de dezmembrări din Câmpeni și au indisponibilizat 10 tone de deșeuri nepericuloase (materiale feroase, ulei de motor, lichid de frână și antigel) și 1.300 de litri de deșeuri periculoase (produse petroliere).

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat că la data de 29 martie 2022, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu Alba, au efectuat un control la o societate comercială din Câmpeni, specializată în dezmembrarea autovehiculelor scoase din uz.

În urma controlului, polițiștii au constatat că mai multe autovehicule netratate erau depozitate atât pe platforma societății cât și direct pe sol, existând scurgeri de produse petroliere, pe suprafețele nebetonate.

Administratorului societății controlate i-a fost întocmit dosar penal pentru „neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 66 din OUG 92/2021 și neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, faptă prevăzută și pedepsită de art. 98 din O.U.G. 195/2005.

Totodată polițiștii au indisponibilizat 10 tone de deșeuri nepericuloase (materiale feroase, ulei de motor, lichid de frână și antigel) și 1.300 de litri de deșeuri periculoase (produse petroliere).

Controalele vor continua.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax