Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DOSAR PENAL pentru adolescentul din Petreşti care tortura şi omora câini. Este cercetat de poliţiştii din Sebeş

Publicat


pozaDupă imaginile mediatizate pe reţelele de socializare şi în presă, poliţiştii din Sebeş l-au identificat minorul din Petrești, acuzat de cetățenii din zonă că omora fără pic  de milă orice câine îi venea în cale. Acesta este cercetat pentru uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Potrivit IPJ Alba, în 4 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş s-au sesizat cu privire la faptul că pe reţelele de socializare şi în presă au apărut imagini în care un tânăr aplică unui câine, rele tratamente.

Vezi şi VIDEO ȘOCANT: Câini omorâți fără milă de „Oancea câinarul”, un tânăr din Petrești. Doi copii au încercat să-l prindă dar s-a răzbunat pe animalele lor

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe tânărul din imagini, fiind vorba de un minor, în vârstă de 14 ani, din Petreşti.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, faptă prevăzută de art. 25 din Legea 205 din 2004 privind protecţia animalelor, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a minorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mia Feies

    duminică, 08.05.2016 at 15:49

    la puscarie cu monstrul de asa zis om!!! sa fie si el ****** pana nu mai poate!!!! nenorocitule!!! iti doresc tot ce e mai rau si dureros pt cruzimea de care dai dovada.

  2. Gina

    luni, 09.05.2016 at 01:36

    Acum ca se stie cine este,nu se gaseste cineva sa ai faca si lui la fel.Nici o pierdere,o mizerie mai putin in Romania,sau pe planeta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax