Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru bărbatul din Cugir care a bătut un tânăr într-o benzinărie din Orăștie. Victima a ajuns la spital

Publicat

Marin Bărbatul de 42 de ani din Cugir care a agresat un tânăr într-o benzinărie din Orăștie s-a ales cu dosar penal pentru infracțiuni de loviri sau alte violențe. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

VEZI: VIDEO Imagini cu impact emoțional: Un bărbat a fost bătut și lăsat inconștient pe marginea drumului. Agresorul ar fi din Cugir

Marți, la ora 16:27, Poliţia Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei staţii de alimentare cu carburanți din localitate, a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi, transmite IPJ Hunedoara.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă de ordine publică, în urma cercetărilor poliţiştii stabilind că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Beriu, a fost lovit în zona capului de către un bărbat de 42 de ani, din judeţul Alba.

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o șicanare în trafic, pe DN 7, cei doi oprind autoturismele pe care le conduceau în incinta staţiei de carburanţi pentru a avea o discuție, care, din păcate, a degenerat.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat cu o ambulanță la U.P.U. Orăștie, în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar prezumtivul agresor, care a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajului de ordine publică, a fost identificat la scurt timp în trafic, pe o stradă din municipiul Orăştie, cu sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră şi condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru cercetări, potrivit IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax