Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru distrugere din culpă în cazul incendiului de la Straja. Pagubele au fost estimate la valoarea de 5000 de lei

Publicat

incendiu padure

incendiu padure, vegetatie uscataPoliţiştii desfăşoară cercetări pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul incendiului petrecut joi, în zona Straja. Reamintim că un bărbat de 77 de ani a ajuns la spital, cu arsuri la picior, după ce a încercat să stingă flăcările ce s-au extins de la focul pe care-l aprinsese pentru a curăţi terenul pe care-l deţine. Pagubele au fost estimate la valoarea de 5000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, joi, 26 martie, ora 14.40, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Berghin, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incendiu în satul Straja.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că Vasile G., de 77 ani, din municipiul Alba Iulia, intenţionând să cureţe un teren cu vegetaţie uscată pe care îl deţine în satul Straja, comuna Berghin, a aprins un foc, care s-a extins la o proprietatea vecină, arzând o magazie cu scule şi o parte dintr-un autoturism aflat în acea dependinţă.

În incendiu a mai ars şi o suprafaţă de aproximativ 2 hectare de vegetaţie uscată.

În urma incendiului, Vasile G., a suferit arsuri pe 5% din suprafaţa corpului la membrul inferior drept, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ distrugere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Citeşte şi UPDATE BĂRBAT rănit în INCENDIU lângă Alba Iulia. Flăcările de la un teren cu vegetaţie uscată s-au extins la o cabană de lemn din zona Straja

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax