Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru distrugere la Alba Iulia: un bărbat ar fi spart ușa locuinței în care se afla fosta parteneră. Ce s-a întâmplat

Publicat

masina-politia

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat penal după ce ar fi spart ușa locuinței în care se afla fosta parteneră, pe motiv că nu-l lăsa să intre. Polițiștii au emis și ordin de protecție provizoriu. 

Potrivit IPJ Alba, marți, 6 septembrie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către o tânără de 25 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că fostul său partener se manifestă violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, marți după-amiaza, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, s-a deplasat la locuința reclamantei și, pentru că nu ar fi fost primit în locuință, ar fi distrus geamul ușii de acces.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax