Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Dosar penal pentru doi bărbaţi din Alba, surprinşi ilegal pe un fond de vânătoare. Aveau asupra lor o armă cu lunetă

Publicat

Doi bărbaţi din comuna Valea Lungă, Judeţul Alba s-au ales de sărbători cu dosar penal după ce au fost surprinşi de oamenii legii, ilegal, pe un fond de vânătoare. Cei doi deţineau asupra lor o armă de vânătoare, de calibrul 5,6 mm, prevăzută cu lunetă, un încărcător conţinând trei cartuşe şi o cutie cu 7 cartuşe.

La data de 22 decembrie, ora 22.30, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj împreună cu poliţiştii Secţiilor 5 şi 6 de Poliţie Rurală Blaj şi Jidvei, a fost identificat un autoturism în care se aflau J.I.C., de 35 de ani şi S.N., ambii din comuna Valea Lungă. Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturism a fost găsită o armă de vânătoare, calibrul 5,6 mm, prevăzută cu lunetă şi un încărcător conţinând trei cartuşe şi o cutie cu 7 cartuşe pentru care ocupanţii autoturismului nu a putut prezenta documente legale.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar celor doi bărbaţi le-a fost întocmit dosar de cercetare sub aspectul comiterii infracţiunilor de „deţinere fără drept de arme şi muniţie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 279, alin.1 din Cod Penal şi „pătrundere fără drept cu arma pe fondul de vânătoare”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 43 din Legea 407/2006, privind protecţia fondului cinegetic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax