Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru două persoane, după ce au furat un cal, din comuna Șpring, și l-au vândut cu 900 de lei

Publicat

cal pasune

Poliţiştii din Şpring au identificat doi tineri ca persoane bănite de furtul unui cal, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de 25 iulie. Se pare că, cei doi ar fi profitat de faptul că animalul a fost lăsat, nesupravegheat, pe o păşune din comună.

La data de 27 iulie, poliţiştii Postului de Poliţie Şpring i-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Şpring şi pe o tânără de 30 de ani, din comuna Doştat, judeţul Alba, ca persoane bănuite de comiterea furtului unui cal, faptă sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de 25 iulie, de către un cetăţean din comuna Şpring.

Se pare că, în seara zile de 23 iulie, cei doi au sustras animalul lăsat să pască pe o păşune din apropierea locuinţei victimei, iar ulterior l-ar fi vândut unui cetăţean, contra sumei de 900 de lei.

Faţă de cei doi tineri bănuiţi de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax