Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru moarte suspectă, după decesul bărbatului din Oarda de Sus, înţepat de o insectă

Publicat

taun Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului survenit săptămâna trecută, al bărbatului din Oarda de Sus, care şi-a pierdut viaţa după ce a fost înţepat de o insectă.

Ancheta se derulează sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, rezultatul în urma autopsiei la Medicină Legală a fost neconcludent, astfel că au fost trimise analize şi probe la institutul de la Cluj.

Decesul a survenit în timp ce bărbatul (54 de ani) se afla, alături de alte două persoane, la tăiat de copaci, într-o pădure din apropiere de Oarda de Sus. După ce unul dintre copaci a căzut, din tulpina acestuia a ieşit un tăun ce l-a înţepat în frunte. Potrivit Poliţiei, omul ştia că este alergic la înţepături de insecte, pentru că avea stupi cu albine. I-a avertizat pe însoţitori să-l ducă de urgenţă la spital. Aceştia au sunat la 112, însă, când a ajuns echipajul SMURD, bărbatul se afla deja în stop cardio-respirator. L-au resuscitat 40 de minute, apoi l-au stabilizat însă, când au ajuns la spital, bărbatul a intrat din nou în stop cardio-respirator. La UPU, medicii au continuat manevrele de resuscitare, încă 50 de minute, însă viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.

Cercetările în acest dosar se desfăşoară in rem, adică se anchetează condiţiile în care a survenit decesul, fără vreo persoană suspectă.

Vezi şi Un bărbat din Oarda de Sus a murit după ce a fost înţepat de o insectă. Personalul medical nu i-a mai putut salva viaţa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax