Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru o femeie care dezinforma pe Facebook cu privire la un spital modular din Piatra-Neamț. Ce spun polițiștii

Publicat

O femeie din Piatra-Neamț s-a ales cu dosar penal pentru răspândirea de informații false, în mediul online. Mai exact, femeia într-un live pe Facebook spunea în timp ce filma că în spitalul modular din Piatra Neamț, spital modular ATI nu este internat nimeni.

În realitate, în acel moment erau internați în spital 25 de persoane. Poliția s-a autosesizat după ce Libertatea a făcut public modul în care femeia furnizează informații false.

Este vorba despre un video care a fost filmat  pe pagina de Facebook „Ella Fătu”. De asemenea, femeia se pare că mai are o pagină de de Facebook cu numele ”Gabi Acatrinei”.

Pe ambele pagini majoritatea postărilor sunt live-uri ale senatoarei Șoșoacă sau Dana Budeanu. În scurt timp, video-ul în care erau transmise informații false a strâns aproape 4000 de distribuiri.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care o persoană prezintă informaţii cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra-Neamţ, Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Neamţ precizează că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, citat de Agerpres.

Pe 14 octombrie, o femeie din Piatra-Neamţ a făcut un live pe Facebook în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi a afirmat că spitalul modular ATI este gol.

Femeia filmează de la distanță containerele spitalului situat în proximitatea centrului orașului, sub „Pietricica”, cum se numește dealul care este simbolul orașului. Ea spune „uite, nu e nimeni” în interiorul clinicii.

Și arată doar exteriorul. Duminică, clipul peste 2.700 de distribuiri, 1.100 reacții și 1.200 de comentarii. Mai mult, acesta fusese distribuit pe un grup numit „Observator Antena 1”, tocmai pentru a da credibilitate știrii. Grupul nu aparține televiziunii

Potrivit conducerii spitalului, în ziua respectivă erau internaţi 25 de pacienţi în stare gravă în secţia ATI, scrie Libertatea.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. LUTZ HESSE

    marți, 19.10.2021 at 19:48

    acest femeie este sigur rau…..la fel de rau…..decat o primaria fac practic nimic in afara de poveste. am fost la mall,nici o control,la supermarkete nici o control….la kaufland,selgros sau alti…la ora 21.30….nici o control….. o incidenta de 13 la alba iulia….si???? o masura nou dupa alta,nici o porc mai inteles despre ce este vorba…..si dupa tot acest lucrurile….oricum nimic!!! la restaurante pot stai la masa exclusiv oameni vaccinat…..blaba…..teoretic da….practic nici o control semnificativ….am fost acuma cateva ore la mall…..pregatit cu certificatul verde…….rade toate lumea……DOSAR PENAL ptr.femeie care nu stiu ce seamna COVID 19….dar n-am auzit despre amenzii si dosare impotrivit o primaria care nu fac nimic nici la incidenta de 13…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax