Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru o mătură „pe spinare”. O femeie din Câmpeni, lovită de o vecină beată, în timp ce mătura în fața curții

Publicat

Măturatul în fața curții poate fi uneori dureros. Avea să afle acest lucru și M. Violeta Ghina din Câmpeni, care în timp ce facea curat în jurul porții a fost agresată de o vecină ce se afla în stare de ebrietate. Scandalul a pornit în momentul când D. Adriana în timp ce stătea rezemată de gard ar fi refuzat să plece din calea gospodinei care mătura. În urma refuzului între cele două a început o discuție în contradictoriu, moment în care Adriana a luat mătura din mâna victimei și a lovit-o pe aceasta peste coaste. Victima a depus plângere la poliție, iar agresoarea a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Câmpeni.

O banală activitate casnică s-a terminat cu scandal și un dosar penal pentru loviri și alte violențe. În data de 26 iunie, M. Violeta Ghina din Câmpeni în timp ce mătura în fața porții sale a intrat într-o discuție în contradictoriu cu o vecină D. Adriana ce se afla în stare de ebrietate, sprijinită de gardul gospodinei.

În timpul discuției spiritele s-au încins între cele două femei, iar D. Adriana a luat mătura din mâna vecinei sale și i-a aplicat o lovitură în zona coastelor.

Conform declarației din rechizitoriul dosarului, agresoarea a lovit-o pe victimă cu mătura, în momentul în care M. Violeta ar fi aruncat cu mizeria din făraș peste aceasta.

Scandalul a fost aplanat de sora victimei. În urma loviturii primite, gospodina a suferit un traumatism ce a avut nevoie de 3 zile de spitalizare.

Victima a depus plângere la poliție, iar în urma unei ordonanțe date de procurorul de caz în data de 4 iulie, s-a dispus urmărirea penală pe numele lui D. Adriana pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Agresoarea este cercetată în stare de libertate, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Câmpeni.

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax