Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Dosar penal pentru un bărbat din Aiud: A amenințat o femeie cu un cuțit de 19 cm

Publicat

Un bărbat din Aiud s-a ales cu dosar penal, după ce în noaptea de marţi spre miercuri, într-un bar din localitate, acesta a ameninţat o femeie cu un cuţit. Arma albă, găsită de poliţişi în haina bărbatului avea o lamă de 19 cm.

Miercuri, la ora 00.10, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că într-un local public din Aiud se afla un bărbat care are asupra sa un cuţit.

Poliţiştii s-au prezentat imediat la faţa locului şi l-au identificat pe Alexandru R., de 40 de ani, din Aiud, asupra căruia, într-un buzunar al hainei, a fost găsit un cuţit cu lama de 19 cm.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timpul unor discuţii contradictorii pe care le-a avut cu o femeie care se afla în bar, a ameninţat-o cu cuţitul.

Faţă de Alexandru R., poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de portul cuțitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax