Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia care a încălcat carantina de 14 zile. A fost identificat de polițiști, pe stradă

Publicat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a anunțat că în supravegherea instituției a fost înregistrat la data de 23.11.2020 un dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Potrivit reprezentanților Parchetului, în data de 07.11.2020, pe raza municipiului Alba Iulia, organele de poliţie au identificat un bărbat care a încălcat măsura izolării la domiciliu, dispusă pentru o perioadă de 14 zile începând din data de 03.11.2020, ca urmare a faptului că a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu virusul SARS-CoV-2.

”Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” se arată în comunicatul Parchetului.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax