Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia care și-a bătut propria mamă. Va fi cercetat sub control judiciar

Publicat

agresiune

Un bărbat din Alba Iulia de 43 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice și-a bătut mama în vârstă de 71 de ani. Fapta s-a petrecut sâmbătă seară în jurul orei 19:00. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal și va fi cercetat sub control judiciar.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat care şi-a agresat mama. A fost prezentat în faţa magistraţilor şi va fi cercetat sub control judiciar.

La data de 23 martie 2019, în jurul orei 19,00, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către o femeie de 71 de ani cu privire la faptul că a fost agresată de către fiul său.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între bărbatul de 43 de ani şi mama sa au avut loc discuţii contradictorii, împrejurare în care bărbatul a lovit-o pe femeie în zona capului.

Faţă de agresor, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax