Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia care și-a bătut soția. Polițiștii au emis ordin de protecție

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat penal pentru violență în familie după ce și-a bătut soția. Ar fi lovit-o în cap și peste membre. Polițiștii au emis ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, marți, 29 iunie 2021, în jurul orei 16.00, în urma unui apel, prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din Alba Iulia, unde a fost semnalată o faptă de agresiune asupra unei femei.

Polițiștii au constatat că un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia, și-ar fi agresat soția, aplicându-i mai multe lovituri peste membre și cap, în contextul unor discuții contradictorii.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar, în urma interpretării răspunsurilor date de victimă, au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i-au interzis bărbatului violent să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri, de soția sa.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax