Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un bărbat din Bistra care a încălcat ordinul de protecție, emis după ce și-a agresat părinții

Publicat

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au întocmit dosar penal faţă de un bărbat din comuna Bistra care a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni, ca urmare a faptului că şi-a agresat părinţii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 aprilie 2019, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat din comuna Bistra, cu privire la faptul că fiul său a încălcat obligațiile ordinului de protecţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în jurul orelor 17:00, fiul reclamantului, în vârstă de 34 de ani, s-a dus la locuinţa părinţilor săi, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni, la data de 03.04.2019, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să părăsească temporar locuința şi să păstreze o distanţă minimă de 10 metri faţă de tatăl său.

Ordinul de protecţie a fost emis ca urmare a faptului că, în ultima perioadă de timp, bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a agresat şi ameninţat, în mod repetat părinţii, motiv pentru care, la începutul lunii aprilie 2019, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis un ordin provizoriu de protecţie.

Faţă de bărbat a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea masurilor prevăzute in ordinul de protecţie”, faptă prevăzută de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, modificată.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte:

Nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracțiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an, în conformitate cu prevederile art. 32 din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, cu modificările ulterioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax