Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un bărbat din Galaţi, care circula cu ITP-ul expirat de anul trecut. Poliţiştii l-au oprit pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

politie

masina politie ipj alba Un bărbat de 32 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a codnsu o autoutilitră cu ITP-ul expirat de anul trecut. Poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au oprit, joi, pentru un control pe strada Regimentul V Vânători.

Joi după- amiaza, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba, au oprit, pentru control,pe Regimentul V Vânători, o autoutilitară condusă de S.M, de 32 ani, din judeţul Galaţi.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a IPJ Alba s-a constatat că inspecția tehnică periodică pentru autovehiculul în cauză era expirată din anul 2013, fără ca acest aspect să corespundă cu datele menționate în certificatul de înmatriculare.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ,,fals material în înscrisuri oficiale,, și ,,uz de fals”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax