Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Ighiu urmărit în trafic de Poliţie, după ce a fost văzut la volanul unei mașini neînmatriculate

Publicat

politie

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Ighiu s-a ales cu dosar penal după ce a fost observat la volanul unei maşini neînmatriculate. Polițiștii rutieri l-au urmărit în trafic, l-au oprit şi au constatat că nu avea nici permis.

Potrivit IPJ Alba, în 25 aprilie, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu, în timp ce acţionau pe raza comunei, au depistat un autoturism ce nu avea plăcuţe de înmatriculare. Poliţiştii au urmărit autoturismul, iar la scurt timp l-au oprit.

Cu ocazia verificărilor efectuate, aceştia au constatat că şoferul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, din comuna Ighiu, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax